Alege sa personalizezi orice tricou la NaNaNa


De când au apărut pentru prima dată ca tendință, tricourile personalizate au fost un articol captivant pentru tineri și nu numai. Sunt încă la mare căutare și astăzi, în special de către copii, tinerii care vor să se căsătorească și toți cei care caută cadoul perfect. Alege sa comanzi un tricou personalizat de la magzinul de tricouri la NaNaNa din Bucuresti, unde vei gasi la timp ceea ce ai nevoie.

Te-ai trezit vreodată că vrei să cumperi un cadou unic, dar în acel moment erai complet neinspirat? Ei bine, uitați totul acum pentru că la NaNaNa puteți comanda un tricou personalizat din București și vi se livrează oriunde în țară.

Astfel, primul pas pe care trebuie să-l faceți este să ne trimiteți șablonul, imaginea, textul sau sloganul dorit, iar apoi totul este simplu. Pe de altă parte, este posibil să alegi dintr-o gamă de modele care au fost create, iar dacă unul dintre ele te mulțumește și este exact ceea ce îți dorești, tot ce trebuie să faci este să plasezi comanda și o vei primi așa cum spui – NaNaNa!

De asemenea, sunt câteva aspecte care merită menționate despre afacerea noastră, dintre care unul ține de faptul că ne personalizăm toate produsele în mod responsabil și cu cea mai mare atenție la detalii, astfel încât fiecare produs să fie perfect pentru cei care îl comandă.

Pe de altă parte, ne străduim să scurtăm timpul de așteptare de la plasarea unei comenzi până la primirea produsului, deoarece știm că se dorește primirea produsele noastre în cel mai scurt timp posibil. În același timp, de obicei, imprimăm produse doar atunci când se primește o comandă, astfel încât nu consumăm resurse și păstrăm un inventar care ne este util.

In ceea ce priveste calitatea produselor noastre, in special a materialelor folosite, fabricam articole de imbracaminte NaNaNa folosind produse marca Stanley/Stella, realizand piese vestimentare de calitate in mod responsabil si sustenabil. Țesătura este realizată din bumbac organic 100% sau dintr-un amestec de bumbac și materiale reciclate. Datorită fineței materialelor, calității croiului și atenției deosebite la detalii, produsele de îmbrăcăminte Stanley/Stella sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă.

În același timp, culoarea produsului este atent analizată și lucrată pentru a oferi o varietate de opțiuni și combinații, astfel încât produsul finit să răspundă așteptărilor clientului. În plus, având avantajul unei suprafețe uniforme, articolele de îmbrăcăminte Stanley/Stella au o acoperire excelentă a imprimării, culori foarte plăcute și rezistență ridicată.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *