Noile căști Huawei Freebuds Lipstick, accesoriul pe care îl poți strecura cu ușurință în geanta ta


De-a lungul timpului, femeile au purtat întotdeauna ruj pentru deveni mai atractive și mai remarcate. Culorile și ingredientele s-au schimbat de-a lungul secolelor, dar scopul purtării rujului rămâne același: să exprime frumusețea interioară și exterioară. Roșul înseamnă putere, siguranță și încredere, iar Huawei a reușit să facă un mix incredibil între senzualitatea unui ruj roșu și utilitatea unor căști wireless.

Se întâmplă destul de rar să vedem gadget-uri create special pentru femei, de aceea merită să vorbim puțîn despre acest subiect și despre noile căști Huawei Freebuds Lipstick, un accesoriu pe care îl poți strecura cu ușurință în geanta ta și care te va face să ieși în evidență în cel mai elegant mod posibil.
Accesoriul audio vine cu un design cool și elegant, care seamănă cu adevărat cu un ruj luxury, așa că suntem gata să le testăm să vedem dacă restul specificațiilor se ridică la nivelul aspectului.
Căștile sunt formate din două componente la exterior, o baterie la baza și un capac detașabil, amandoua având magnet ce favorizează o închidere etanșă și silențioasă. La interior, bineînțeles, se află căștile în sine, într-o culoare de roșu aprins, simulând perfect formă rujului.

Conectivitate

La fel că Freebuds 4 standard, Huawei Freebuds Lipstick pot fi conectate prin Bluetooth la aproape orice dispozitiv, dar numai cu ajutorul aplicației Huawei AI Life, pentru a putea debloca funcționalitatea completă a acestora. Aplicația îți permite să personalizezi ce face fiecare atingere, precum și controlul volumului, anularea zgomotului și găsirea căștilor în cazul în care acestea au dispărut. Nu este nimic complicat, se vor conecta în câteva minute, aplicația și pașii fiind foarte ușor de parcurs.

Calitate audio și specificații

Căștile wireless sunt similare cu FreeBuds 4 și au drivere dinamice de 14,3 mm. Acestea vin și cu Huawei Open-fit ANC 2.0, o combinație de anulare activă adaptivă a zgomotului și reglare EQ, care va selecta dintre 16 moduri pentru cea mai bună calitate audio în raport cu mediul în care se află utilizatorul.
Fiecare cască în sine este echipată cu un senzor care îmbunătățește basul și folosește tehnologia adaptivă de potrivire a urechii pentru a optimiza calitatea sunetului în funcție de formă urechii. Am testat și Freebuds 4, însă acestea oferă o experiență mai bună, un sunet mai clar.

Baterie

Căștile au 4 ore de viață a bateriei fără ANC, cu încă 22 stocate în carcasa de încărcare. FreeBuds Lipstick este rezistent la apă IPX4 și vine cu Bluetooth 5.2. Eu le-am folosit câteva ore bune, în jur de 3-4 fără oprire, timp în care am ascultat ultimele video-uri ale băieților de la Connect (p.s: dacă vreți o porție bună de educație tech, păreri super profi și sincere, watch them!)

Preț

Având în vedere că sunt aproape identice cu FreeBuds 4, din punct de vedere al specificațiilor, ne-am fi așteptat că prețul să fie același, însă dacă stăm să ne gândim la design și la calitatea acestuia, la aerul luxury, este de înțeles prețul de 250 euro. Dacă pui mult accent pe partea estetică a lucrurilor și dacă îți doreșți ceva girlish, cu siguranță aceste căști sunt ceea ce cauți.
Dacă nu ți se potrivesc în mod special aceste căști, însă ai fost curios să citești articolul până la final, poate ar trebui să te gândești cui ai putea să pui aceste căști sub brad. Crăciunul bate la ușa!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *