Cel mai bun software pentru cei care lucrează în industria călătoriilor


Dacă lucrezi în tot ceea ce ține de călătorii, 2022 nu este încă cel mai bun an al tău. Multe instituții trebuie să se adapteze la condițiile actuale, ceea ce poate fi considerat un moment bun pentru a investi în soluții care cresc eficiența. Pentru aceasta, ne referim la software-ul propus de Quick Sell pentru rezervarea călătoriilor.

Multe persoane aleg sa-si pregătească singuri vacantele și nu mai apelează la serviciile agențiilor de turism. Pe de altă parte, dacă acesta din urmă poate aduce o experiență plăcută fiecărui client, cu siguranță aceștia nu o vor rata. Software-ul de rezervare de călătorii ajută foarte mult în acest sens, motiv pentru care Quick Sell sprijină toate agențiile de turism care doresc să treacă dincolo de clasicul proces de organizare a unei vacanțe.

Desigur, sunt o mulțime de detalii pe care trebuie să le cunoașteți, în primul rând puteți lucra cu un partener precum cei de la Quick Sell fără costuri foarte mari, totul este implementat într-un timp foarte scurt, procesul având o durată de câteva minute. Sistemul propus este complet gratuit, oferă suport tehnic neîntrerupt și aveți nevoie doar de un simplu abonament. În comparație cu toate beneficiile schimbului, acesta este accesibil. Cu acest software, ușile sunt deschise unora dintre cei mai mari furnizori din spațiul de călătorie și nu este greu să-l alegi pe cel mai bun. Cu alte cuvinte, ai condițiile ideale pentru a oferi clienților tăi ceea ce își doresc.

În plus, să-ți faci propria agenție de turism să lucreze în spațiul de călătorie a devenit mai ușor, deoarece o vânzare rapidă te poate ajuta să sari peste câțiva pași. Puteți crea o varietate de site-uri web eficiente, intuitive și ușor de utilizat pentru utilizatorii care își caută vacanța de vis oriunde în lume.

Orice informație care ar putea fi interesată de oricine despre vacanța pe care o propuneți poate fi găsită acum direct în același motor de căutare extrem de optimizat. Fie ca vorbim de hoteluri, pensiuni sau vile, transport sau alte servicii, totul este la doar un click distanta. Quick Sell aduce o listă de peste 60 de furnizori de călătorii, iar lista acestora este în permanență actualizată. Nu există probleme la stabilirea conexiunilor prin XML/API, așa că acest simplu motor de căutare se dovedește a fi un mare avantaj pentru fiecare agenție de turism, mai ales că soluția este disponibilă atât în ​​versiunea desktop, cât și în versiunea mobilă. Fără îndoială, acesta este cel mai bun soft pentru agențiile de turism românești care își doresc să le ofere clienților o interacțiune mai facilă și mai plăcută, din toate punctele de vedere.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *