3 sugestii de locuri de cazare în zona Eforie Nord


Dacă sunteți în căutare de cazare în zona Eforie Nord de pe litoralul românesc, trebuie să știți că aici sunt o mulțime de locuri în care vă puteți caza, iar prețurile sunt accesibile pentru toată lumea. Mai mult decât atât, Roju are o multitudine de oferte în acest sens. Prin urmare, astăzi ne propunem să vă sugerăm câteva locuri în care vă puteți găsi o cazare în Eforie Nord, locuri în care vă veți relaxa de-a dreptul.

  • Hotel Mirage Medspa

Situat în partea de nord a Eforie Nord, aproape de promenadă și de plaja cu nisip, Hotelul Mirage Medspa oferă o piscină interioară. De asemenea, oferă Wi-Fi gratuit și tratamente spa și wellness. Toate camerele au aer condiționat și balcon. Acestea mai includ și un televizor, un frigider și o baie privată cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite.

Vei avea acces gratuit la zona Aqua Mirage cu programare, care include o saună, un jacuzzi și o piscină interioară încălzită. Sala de sport este accesibilă fără costuri suplimentare. Proprietatea oferă pachete spa de 7 nopți care includ tratamente și un consult medical gratuit.

Oaspeții se pot bucura de un mic dejun tip bufet, precum și de mâncăruri tradiționale românești și internaționale la restaurantul proprietății. Vă puteți relaxa în grădină și pe terasă sau puteți savura o băutură la bar. Hotelul Mirage Medspa are o recepție deschisă non-stop și parcare publică gratuită.

Proprietatea se află la 1 km de centrul orașului Eforie Nord și la 1,5 km de gară. Constanța este la 12 km de proprietate, iar Mangalia este la 30 km.

  • Apartamente Gala Residence Eforie Nord

Situate la doar 50 de metri de plaja din Eforie Nord, Gala Residence Eforie Nord oferă o piscină sezonieră în aer liber. Această proprietate oferă unități de cazare în sistem self-catering, cu acces gratuit la internet Wi-Fi.

Apartamentele au aer condiționat, canapea, balcon și TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Bucătăria complet utilată include frigider și cuptor cu microunde. Baia privată are duș și articole de toaletă gratuite.

Stațiunea se află la 14 km de Constanța și la 46 km de Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. Prin urmare, este un loc ideal pentru oricine caută cazare în Eforie Nord cu condiții cât mai bune, moderne.

  • Samali Residence

Situată în Eforie Nord, la 200 de metri de plajă, Samali Residence oferă apartamente în sistem self-catering, cu aer condiționat și acces gratuit la internet Wi-Fi.

Cazare din Eforie Nord are o terasă mare mobilată, toate apartamentele includ bucătărie, un living cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu și 2 băi, una cu cadă și cealaltă cu duș.

Gara Eforie Nord este la 500 de metri, iar orașul Constanța este la 13 km de Samali Residence. În cele din urmă, există o parcare subterană privată unde vă puteți lăsa mașina în siguranță.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *