Service-ul Dacia de la Auto Cobălcescu este soluţia completă pentru maşina ta


Dacă eşti în căutarea unui service autorizat, unde să ai acces la servicii complete atunci când vine vorba de întreţinerea, verificarea sau repararea autoturismului tău Dacia, cu siguranţă merită să te orientezi către service-ul Dacia de la Auto Cobălcescu, alături de care te bucuri de soluţii rapide şi eficiente, menite să asigure funcţionarea în condiţii optime a maşinii tale.

Gamă completă de servicii profesionale

Din moment ce alegi service-ul Dacia de la Auto Cobălcescu, unul dintre cei mai importanţi dealeri auto de pe piaţa românească de profil, ai automat garanţia că maşina ta este pe mâini bune iar tu împreună cu ceilalţi pasageri sunteţi în siguranţă în timpul oricărei deplasări cu aceasta. Aici beneficiezi de calitate garantată şi de o gamă de servicii auto complete într-o singură locaţie, începând de la servicii de revizie, electrică, diagnoză, geometrie, schimb anvelope sau alte operaţiuni mecanice şi până la serviciul de poliţie accidente uşoare, constatare daune, consiliere în vederea completării constatului amiabil sau reparaţii de caroserie multimarcă în cazul evenimentelor rutiere neplăcute. De asemenea, acest service Dacia este alegerea potrivită şi pentru efectuarea Inspecţiei Tehnice Periodice (ITP) a autovehicului tău Dacia, indiferent de model, în conformitate cu standardele impuse de Registrul Auto Român. Pe scurt, acum ai acces la toate, într-un singur loc, simplu şi rapid.

Echipă de specialişti autorizaţi

Verificarea stării tehnice a unui autoturism nu trebuie făcută la întâmplare, motiv pentru care este necesar să soliciţi ajutorul unor profesionişti ori de câte ori situaţia o impune. Echipa din cadrul service-ului Dacia de la Auto Cobălcescu este formată din experţi, echipaţi şi instruiţi la cele mai înalte standarde, care au la bază o experienţă vastă în domeniul auto şi în efectuarea tuturor operaţiunilor de service profesionale şi care sunt preocupaţi în permanenţă să livreze rezultate performante clienţilor lor. Mai mult, alături de aceştia, te bucuri şi de promptitudine 100%, ceea ce înseamnă că indiferent de motivele care te-au determinat să faci o vizită la service cu autoturismul tău Dacia, vei avea parte de soluţii rapide, astfel încât să poţi fi din nou la drum în cel mai scurt timp posibil.

Profită de cele mai atractive promoţii

În cadrul service-ului Dacia de la Auto Cobălcescu, atât tu, cât şi autoturismul tău sunteţi privilegiaţi. În timp ce maşina ta va beneficia de atenţia şi de grija celor mai atenţi experţi în domeniul auto, tu vei fi răsplătit cu numeroase promoţii palpitante, aşa cum este spre exemplu discount-ul de 15% la revizie valabil pentru toate modelele Dacia mai vechi de 3 ani, pe care nu trebuie să îl ratezi.

Alege service-ul Dacia de la Auto Cobălcescu şi bucură-te de profesionalism, promptitudine, perseverenţă şi responsabilitate la cote maxime, dar şi de numeroase oferte speciale de preţ, concepute astfel încât tu să fii mereu în avantaj şi să optezi pentru ideea de a conduce mereu în siguranţă.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *