Ramai ascuns, dar informat cu noile tehnologii de supraveghere


Vrei sa detii controlul si sa ai parte de toate informatiile pe care ti le doresti in timp real? Ai suspiciuni pe care vrei sa le lamuresti o data pentru totdeauna, dar fara sa starnesti prea multe reactii in jurul tau? La iuni gasesti raspunsul la toate aceste probleme doar rasfoind catalogul online.

E atat de simplu sa te bucuri de noile tehnologii in materie de supraveghere eficienta atunci cand vrei totusi sa treci neobservat. Camerele video spion sunt inovatia de care ai nevoie ori de cate ori vrei sa inregistrezi sau sa surprinzi imagini cu ceea ce te intereseaza, fara ca nimeni sa nu observe.

Ascunde-le oriunde ai nevoie de ele 

Aceste dispozitive performante pot fi ascunse pana si in cele mai surprinzatoare locuri sau obiecte din casa sau din orice alt perimetru pe care vrei sa il monitorizezi. Le poti purta cu tine peste tot. Ce trebuie sa faci este sa le gasesti un loc comod si subtil in care sa le amplasezi, fie la ceas, bricheta, cravata sau butonii de la camasa, iar ele vor trece neobservate si vor inregistra cu fidelitatea tot ceea ce te intereseaza.

Atunci cand ai o suprafata mai mare pe care vrei sa o supraveghezi, foloseste mai multe camere video spion pentru a reda imaginile cu mai multa claritate si pentru a surprinde o intreaga scena. Sunetele sunt si ele inregistrate foarte clar si  poti intelege cu usurinta orice informatie.

Design subtil si autonomie crescuta

In functie de cat de multe informatii vrei sa inregistrezi, cardurile micro sd permit stocarea acestora pentru a le putea vizualiza si mai tarziu. Autonomia acestor camere video spion depinde foarte mult de calitatea pe care o alegi atunci cand faci setarile si timpul in care vrei sa inregistrezi.  Vei ramane surprind de cat de eficiente pot fi chiar si la o calitate mai scazuta.

Designul este special conceput pentru a se putea integra cat mai natural in decorul pe care il alegi. Le poti amplasa oriunde in casa, afara sau in masina. Pot fi incorporate chiar si in cele mai mici obiecte decorative, acestea fiind foarte simplu de instalat si folosit. Atunci cand vrei sa fii sigur de reusita si de faptul ca nu te va observa nimeni, alege sa ascunzi camerele video spion in obiectele cele mai obisnuite de prin casa pentru a nu atrage suspiciuni asupra ta. 

 iuni este pentru cei care iubesc tehnologia

In cadrul magazinului nostru online gasesti mai multe modele pentru camere video spion si nu numai. Viziteaza showroom-ul nostru sau rasfoieste catalogul online de pe pagina noastra web si descopera cele mai recente inovatii in materie de supraveghere video care te vor cuceri cu a lor calitate.  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *