Lenjeria Cocolino te poate ajuta să te pregătești de iarnă


Iarna este una dintre perioadele noastre preferate din an, dar aduce și vreme mai rece și o mulțime de lucruri noi de făcut, așa că trebuie să ne adaptăm, chiar și în dormitor. Așadar, pentru a avea un somn bun, este important să alegi pilote de lână care să te țină de cald. Unele modele sunt suficient de versatile pentru a fi folosite primavara si vara, cand este mai cald.

Faceți economii considerabile

Aflați mai multe despre oferta Casanewconcept și veți ajunge să economisiți mulți bani. Acest lucru se datorează faptului că pilotele sunt de cea mai bună calitate, astfel încât nu va trebui să cumpărați altele noi la fiecare câțiva ani. Pot rezista chiar și mai mult de 10 ani. Chiar daca pretul este mai mare decat al celor de calitate inferioara, aceasta este cea mai buna alegere pe termen lung pentru ca vei economisi bani.

Fara probleme cu sanatatea

De asemenea, o pilotă de calitate scăzută poate duce la probleme de sănătate, deoarece poate agrava alergiile. De asemenea, unele nu absorb umezeala, așa că poți transpira în timp ce dormi. Răceala poate apărea în orice moment, iar nu dormi suficient este foarte rău pentru tine. Aflați ce are de oferit Casanewconcept și alegeți dintre pilotele de lână care pot absorbi umezeala fără a se uda. Sistemele sunt foarte inteligente, deoarece fibrele împing umiditatea spre vârfuri, unde se poate evapora cu ușurință. Sunt plăcute la atingere, sunt moi și invită oamenii să se odihnească, chiar dacă au probleme cu somnul.

Întreținere simplă

Este important să păstrați produsele în stare bună, astfel încât acestea să nu-și piardă proprietățile sau să se spargă în timp. Regulile pentru a face acest lucru sunt foarte simple. În primul rând, pilotele pot fi curățate și cu substanțe chimice, iar cea mai mare temperatură la care se poate ajunge în mașină este de 30 de grade. Totuși, cel mai bine este să nu uscați pilotele direct la soare. În al doilea rând, agenți de înălbire, care pot fi foarte periculoși, nu trebuie folosiți și nici fierul de călcat. Pentru ca pilotele să dureze mai mult, ar trebui să fie aerisite în fiecare zi timp de 30 de minute și agitate pentru a împiedica acumularea de umiditate și microbi și acarieni.

Toate dimensiunile

Casanewconcept are, de asemenea, toate dimensiunile și, deoarece sunt standard, se vor potrivi cu toate paturile și se potrivesc bine cu toate tipurile de lenjerie de pat Cocolino cu 6 piese. Cu alte cuvinte, sunt recomandate nu doar pentru paturi mici, precum cele pentru copii, ci și pentru paturi de dimensiuni medii sau paturi pentru adulți.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *