De ce sunt atât de populari pigmenții pentru machiaj și cum pot fi combinați pentru un look complet și spectaculos?


Când vorbim despre make-up, pigmenții reprezintă „ingredientul” cheie pentru a obține un look spectaculos și rezistent. Sunt particule fine de culoare intensă utilizate pentru a accentua machiajul. De la tonurile neon la cele mai subtile nuanțe de roz sau nude, pigmenții pot fi combinați în nenumărate moduri pentru a crea o varietate de look-uri.

De ce sunt pigmenții atât de populari?

Pigmenții sunt, de asemenea, extrem de versatili, ceea ce înseamnă că pot fi folosiți pentru a crea nenumărate look-uri și pot fi combinați cu alte produse de machiaj, cum ar fi fardurile de obraz și rujurile, pentru a obține un aspect armonios, plin de strălucire și efecte iluminatoare. Combinați pigmenții cu o bază de machiaj sau cu un primer pentru o mai bună fixare pe piele. Aplicați produsul cu ajutorul unei pensule speciale, astfel încât să utilizați exact cantitatea de care aveți nevoie.

Cele mai populare combinații de pigmenți în funcție de culoarea ochilor

În ultimii ani, pigmentii au devenit produse extrem de populare în lumea machiajului, datorită

efectului deosebit pe care oferă. În trecut, femeile aplicau doar farduri pe pleoape, dar astăzi, cu ajutorul pigmenților, își pot evidenția frumusețea ochilor și trăsăturile unice printr-un machiaj spectaculos. Cu toate acestea, gama de pigmenți este foarte variată, motiv pentru care este esențial să știți ce nuanțe să alegi în funcție de culoarea ochilor. Iată câteva dintre cele mai populare combinații:

Ochi căprui

Pentru persoanele cu ochi căprui, pigmenții în nuanțe puternice, precum albastru, mov, verde sau ciocolatiu, sunt cele mai des întâlnite. Folosind aceste culori obții un machiaj de seară care va întoarce toate privirile. În ceea ce privește machiajul de zi, poți opta pentru nuanțe de argintiu, nude, auriu sau maro deschis pentru a obține un look discret, dar cu impact. 

Ochi verzi

Pentru a accentua profunzimea ochilor, folosește nuanțe de violet, verde, roz, maro, precum și culori metalice. Obține un machiaj dramatic cu ajutorul pigmenților de ochi Rainbow Glam. Dacă ai ochii verzi, îți sugerăm să încerci o combinație de maro cu verde.

Ochi negri

Persoanele cu ochi albaștri pot încerca pigmenți în nuanțe de maro, violet, albastru închis sau roz. Cu ajutorul acestor culori, pot obține un look de seara potrivit pentru orice eveniment. În schimb, dacă vor un machiaj de zi fermecător, pot alege culori precum maro deschis, lavanda, roz deschis sau nude.

Ochi negri

Dacă ai ochii negri și vrei să abordezi un machiaj care să îți scoată în evidență trăsăturile, folosește nuanțele de negru, gri sau albastru marin.

Indiferent de culoarea ochilor, este important să experimentați și să găsiți nuanțele care se potrivesc cel mai bine cu personalitatea și gusturile proprii. Pigmenții oferă o varietate largă culoari și intensitate, ceea ce face posibilă crearea unui look personalizat și spectaculos.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *